Affärssystem för detaljhandeln

Boka rådgivning

Affärssystem för detaljhandel Affärssystem för detaljhandeln och en effektiv omnikanal

Öka försäljning både i e-handel och butik med Visma affärssystem som motor i din omnikanal.

Hur kan rätt systemstöd hjälpa dig som handlare?

WH Groups VD Tomas Holm berättar hur rätt systemstöd möjliggör dina affärsstrategier, stödjer din verksamhet och skapar sömlös samverkan mellan säljkanalerna.

Flexibelt och tryggt affärssystem för detaljhandeln

Vi bygger våra lösningar med Visma Business affärssystem och anpassar systemet efter dina behov. Anledningen att vi har valt just Visma Business är att affärssystemet är stabilt, flexibelt och under ständig utveckling. Lösningen kan lätt anpassas till de behov din verksamhet har just nu och i framtiden.

Vi som arbetar på WH Group älskar affärsystem har lång erfarehnet av att utveckla verksamheter och bygga affärssystem som gör att våra kunder kan nå sina mål.

Komplett ekosystem

Visma Business är ett kraftfullt affärssystem som ger dig ett verksamhetsövergripande systemstöd. Det kan enkelt kan utökas med andra system i Vismas produktlinje för att ge dig de verktyg du behöver, vilket ger en både kostnadseffektiv och långsiktig systemlösning.

Skalbart och flexibelt

Visma Business är ett stabilt och tryggt val sett till flexibilitet och långsiktighet. Moduler, tilläggstjänster och antal användare anpassas efter behov. Prismodellen är lika flexibel som systemet och den inneboende skalbarheten gör att du får ett system att växa i.

Skräddarsytt för dig

Varje företag är unikt. Därmed måste även affärssystemet vara det. Vi skruvar till och anpassar standardfunktionaliteten i Visma Business för dig. Med flexibiliteten i Visma Business och vår långa erfarenhet av verksamhetsutveckling får du en skräddarsydd lösning som stödjer din verksamhet.

Effektivitet

Med Visma Business inneboende flexibilitet och vår erfarenhet av verksamhetsutveckling skapar vi processer och affärslogik som inte bara syftar till att minimera handpåläggning och manuellt arbete i enskilda situationer, utan skapar en systemlösning som i grunden stödjer hela verksamheten.

Öka din försäljning

Öka din försäljning genom att skapa bättre värde för dina kunder och leverera service du inte kunnat drömma om tidigare. Vår lösning för omnikanal gör det möjligt.

Best of Breed

Visma Business är ett av marknadens mest omfattande affärssystem och lätt att integrera med. Vi tror starkt på att ha ett erbjudande som är bäst i klassen där Visma Business är motorn i en helhetslösning som även kan inbegripa andra verksamhetskritiska system.

Best of Breed systemlösning med Visma Business

Tänk dig att kunna erbjuda ditt fulla online-sortiment i butik och ordna betalning och leverans direkt på plats? Eller att dina kunder kan se lagerstatus online och reservera en vara från en specifik butik och få leverans hem?

Visma Business är ett flexibelt val av affärssystem för detaljhandeln.  Genom att integrera affärssystemet med övriga IT-system och lager får du effektiva verktyg för att skapa en upplevelse för dina kunder de inte kan få hos en ren e-handlare. På köpet får dina medarbetare effektiva verktyg utan tidkrävande manuella processer.

Fördelar för dig som retailer:

 • Ökad konvertering butik & online
 • Automatiserade flöden
 • Lastbalansering
 • Minskad kapitalbindning
 • Stöd för ekonomiska flöden
 •  Stöd för både franchisetagare och egna butiker
Omnikanal

Fördelar för din slutkund:

 • Se butikslager online
 • Reservera varor i butik online
 • Beställ online – hämta i butik
 • Nå online-sortimentet från butik
 • Hemleverans samma dag
 • Paketinslagning online

Kraftfulla integrationer

Visma Business är motorn i vår lösning för omnikanal. Genom kraftfulla integrationer öppnar vi upp för dina strategiska val av tredjepartslogistik, e-handelsplattform, butiksdatasystem och kundlojalitetssystem.

Se affärssystem för alla branscher

Start branscher