Business NXT

Nästa generationens molnbaserade affärssystem är snart här

Business NXT – ett flexibelt ERP i molnet!

Snart är det äntligen möjligt att hantera avancerade ekonomi- och logistikprocesser i molnet. Business NXT hette tidigare Visma Business NXT, och är nästa generationens affärssystem från Visma Software. Lansering i Sverige är planerat under 2024.

Business NXT kombinerar den kraft och flexibilitet som tidigare endast varit tillgänglig i On Premises-lösningar med alla de fördelarna som den moderna molntekniken ger.

Systemet erbjuder stora och medelstora företag möjligheter till skräddarsytt affärssystem med maximal prestanda, öppet API och stöd för kraftfulla integrationer, nu som en äkta molnlösning.

  • Flexibelt och skalbart
  • Tryggt och säkert
  • Äkta molnlösning
Jobbar med Business NXT
Business NXT

Föranmäl intresse! 


Vad är Business NXT?

Business NXT är en ny generation av affärssystemet Visma Business som är helt molnbaserat.

Kraftfull och bred funktionalitet för ekonomi och logistik.
Ett kraftfullt affärssystem som ger dig ett verksamhetsövergripande systemstöd och möjliggör stöd för avancerade ekonomi- och logistikflöden.

Automatisering och effektivisering
Systemet hjälper dig  automatisera repetitiva manuella processer för att skifta fokus till avvikelsehantering.

Säkert och tryggt
Med en molntjänst behöver du inga egna servrar eller resurser som säkerställer säkerheten. Visma ansvarar för både din data och säkerheten av affärssystemet.

Anpassningsbart,  flexibelt och skalbart.
Standardfunktionaliteten i Business NXT kan skruvas till och anpassas så det passar ditt företags unika behov. Du skalar enkelt upp eller ner funktionalitet efter behov.

Modernt och alltid uppdaterat
Systemet hålls uppdaterat automatiskt av Visma. Du behöver inte tänka på uppgraderingar och uppdateringar.

Öppet API och lätt att integrera.
Systemet kan enkelt integreras med andra system för att vara motorn i en helhetslösning med andra verksamhetskritiska system.

När blir Business NXT tillgängligt för Svenska företag?

Kontakta oss för mer information och diskutera hur affärssystemet kan implementeras hos ditt företag.

Vad är skillnaden på Business NXT och Visma.net?

Både Business NXT och Visma.net är helt molnbaserade affärssystem. Visma.net passar bäst för företag som till största del kan arbeta med standardiserade processer för ekonomi och logistik och främst behöver kunna automatisera och effektivisera. NXT lämpar sig mer för medelstora och större företag som har stort behov av att skapa anpassade lösningar och har större transaktionsvolymer.

För många företag passar båda systemen bra. Som implementationspartner till Visma kan vi på WH Group hjälpa till att ge råd för just er specifika situation vilket system som passar bäst för er.

 

Om WH Group

WH Group hjälper företag frigöra resurser och skapa möjligheter att driva verksamheten snabbare framåt med smarta systemlösningar. Vi arbetar med företag inom olika branscher för att avlasta medarbetarna och frigöra tid till andra viktigare uppgifter. Inom kort kommer vi även erbjuda Business NXT utöver affärssystem Visma Business och Visma.net. WH Group är Certifierad Visma Partner