WH Group lanserar omnikanal som SaaS-lösning

WH Group lanserar omnikanal som SaaS-lösning
maj 11, 2022 WH Group
One Retail Omnikanal

11 maj 2022

WH Group lanserar SaaS-lösning för omnikanal

WH Group lanserar One Retail – en helhetslösning för omnikanal med flöden som click & collect, store-to-door, dropshipment och flexibelt returflöde.

One Retail är en kostnadseffektiv systemlösning som inte kräver en stor initial investering. Lösningen innefattar ett komplett affärssystem med stöd för kassa och e-handel. De viktigaste omniflödena ingår. Resultatet är en kraftfull och flexibel helhetslösning som ger alla retailers möjligheter att skapa bättre kundupplevelser.

Vår lösning grundar sig på Best of Breed, där varje system används till det som det är bäst på. Vi bygger på vår erfarenhet från att ha arbetat med retailers i olika storlekar och faser i sin resa samt goda samarbeten med våra Best of Breed-partners.

Tomas Holm

”Äntligen lanserar vi One Retail, vår jättesatsning på en modern ERP-plattform för detaljhandlare med fokus på Omnikanal. Nu ska vi göra samma sak i retail-världen som vi gjort i dryckesbranschen. Smarta lösningar till bra pris för att kunna expandera utan tekniska begränsningar.”

Tomas Holm, Vd WH Group

Läs mer om One Retail

Läs mer och boka in en demo med oss!