Liquid Logistics system, lager & distribution

Boka rådgivning

System, lager & distribution för dryckesbranschen

Liquid Logistics - lösningar, tjänster och expertis som gör att du kan förverkliga din dröm

Vi hjälper vin-, sprit- och ölimportörer, bryggerier och destillerier komma igång. Med Liquid Logistics paketlösning får du en kostnadseffektiv lösning för lager och leveranser till dina kunder. Du kan också lägga till systemstöd för bokföring och tjänster för ekonomi och ordermottagning samt hjälp att söka de tillstånd som krävs. Vi är experter på dryckesbranschen och hjälper dig varje steg på din resa.

System & integrationer

Branschanpassade systemlösningar baserade på Visma Business med  integrationer mot 3PL, Validoo och hantering av myndighetsrapporter.

Lager & distribution

Du kan snabbt komma igång med lager och distribution. Vi hjälper dig att ordna skatteupplag och distribution till systembolag, grossister och restauranger.

Branschanpassade tjänster

Låt oss ta hand om den administration du inte hinner med. Våra ekonomer och logistiker är specialister på dryckesbranschen och har koll på lagstiftning och regelverk.

Valfrihet och anpassat för din verksamhet

Oavsett hur stor verksamhet du har just nu finns det en lösning hos oss som passar just dig. Liquid Logistics erbjuder tre varianter på paketlösning, och du väljer själv om du vill lägga till våra tjänster för ekonomi, redovisning och ordermottagning.

Om du har mycket restaurangförsäljning och lägger order och fakturerar varje dag kan du välja att själv uppdatera register, hämta lagerinformation och köra ut rapporter när du vill. Om du enbart har Systembolagsdistribution kan du lugnt lämna allt i våra händer, vi sköter logistiksystemet åt dig och skickar dig rapporter via mail.

När ditt företag växer kan du enkelt välja att byta paket eller lägga till ytterligare tjänster. Genom att lägga till extra integrationer till Validoo, Qlik Sense får du full kontroll på din verksamhet.

Ska du precis starta upp?

Planerar du starta starta igång som importör? Läs genom vår checklista för att komma igång. Vi går genom de steg som krävs för att importera alkoholhaltig dryck för försäljning. Som kund till oss kan vi hjälpa dig med flera av stegen.

Hur ser dina behov ut?

Vi hjälper importörer och producenter med olika behov under resans gång. Kanske har du precis kommit igång och vill lösa lager-frågan, eller så begränsas du av att inte kunna leverera över hela riket.

Nystartad/komma igång

Det är mycket att tänka på när man startar upp. Vi kan ta hand om administration, tillstånd och lager så att du kan fokusera på resten.

Rikstäckande distribution

Vi hjälper dig som vill börja leverera till Systembolaget kostnadseffektivt  komma igång med distribution över hela landet

Producent

Vi hjälper dig som producerar alkoholhaltig dryck styra verksamhet, logistik och distribution,

Kostnadseffektivitet

Vi förstår det lilla företagets förutsättningar och utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi har därför ett brett erbjudande till vettigt pris.

Snabbt och flexibelt

Små företag har snabba beslutsvägar och vi är vana att jobba fort. Våra lösningar ska vara en konkurrensfördel för dig. Du väljer själv vilka delar du vill ha.

En trygg lösning

Vi förstår din verksamhet och kan stötta där du saknar kunskap eller tid. Vi håller även koll på och anpassar våra lösningar när branschens regelverk eller förutsättningar förändras.

Administrationstjänster

Vi kan vara ditt back office. Förutom branschanpassade affärssystem och lösningar erbjuder vi olika administrativa tjänster  för dig som producerar eller levererar alkoholhaltig dryck. Vi fungerar som rådgivare och administratörer och kan hjälpa till med allt från lagerhantering och logistik till att ta hand om inkommande order och sköta telefonpassning.

Tilläggsprodukter och integrationer

Få ut det mesta av din Visma-lösning genom att lägga till extra produkter och integrationer som tar din verksamhet till nästa nivå.

Vad säger våra kunder?

Se hur vi hjälpt två utvalda kunder lösa utmaningar och möjliggöra utveckling.

Se alla lösningar för dryckesbranschen

Start dryckesbranschen