Redovisningstjänster

Kundexempel

Det finns många varianter på möjliga upplägg för våra tjänster. Kontakta oss så diskuterar vi vad som passar bäst för er. Här kan du läsa exempel på  hur vi jobbar med några av våra kunder.

KUNDEXEMPEL

Extern ekonomiavdelning hos Handpicked Wines

Handpicked Wines importerar vin och andra drycker från hela världen. De letar efter spännande och annorlunda produkter från producenter med extra ambition och fokus på hållbarhet. Företaget har haft flera år av tillväxt och är nu närmare 20 medarbetare.

I vårt upplägg för Handpicked Wines fungerar WH Group i praktiken som en extern ekonomiavdelning. Genom att använda sig av vår redovisningstjänst behöver de inte någon egen ekonomiresurs på företaget. Vi ansvarar för löpande redovisning, löner, årsbokslut, budget och myndighetsrapportering. Handpicked Wines har en dedikerad redovisningskonsult utsedd hos WH Group. Det gör att de alltid jobbar med en och samma person som blir en del av deras team.

  • Det är en trygghet att vara med hos en branschledande aktör för affärssystem speciellt utvecklat för oss inom dryckesbranschen. Spårbarhet, redovisning och systemstöd går hand i hand.

    Måns LundebergDelägare Handpicked Wines Sweden AB
KUNDEXEMPEL

Extern ekonomiavdelning hos Sellukem

Sellukem erbjuder hydrofoberingsmedel och polymerer som används för att göra papper och kartong motståndskraftiga mot vatten. Produkterna är helt nödvändiga för processen och används av pappers- och kartongtillverkare runt om i Europa.  Sellukem är den enda leverantören av både produkter och den utrustning som krävs.  Med deras exklusiva teknik är det också möjligt att tillverka papper och kartong som ersätter plast.

WH Group fungerar som en extern ekonomiavdelning för Sellukem. En av våra redovisningskonsulter ansvarar för löpande redovisning, löner, årsbokslut och myndighetsrapportering. Vi hjälper också till att effektivisera och digitalisera ekonomiprocesserna genom att införa nya arbetssätt eller verktyg när vi ser att det kan spara tid.

KUNDEXEMPEL

Extra ekonomiresurs för AMKA

AMKA är en väletablerad dryckesimportör på den svenska marknaden som  levererar till både restauranger och Systembolaget. AMKAs svenska del som vi på WH Group arbetar med är en del av en koncern med över tjugo företag i tio länder.

En av våra redovisningskonsulter fungerar som extra löpande resurs för AMKA. Vi ansvarar för löner, månadsrapportering samt delar av redovisningen. Vi tar även löpande fram komplexa underlag för rapportering- och budgetering, harmoniserade för att konsolideras på koncern-nivå.

Kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst för ekonomi och redovisning