FreshX och Visma Business

FreshX och Visma Business

FreshX är en inköpsportal som förenklar inköp och inventering för restauranger. Vi erbjuder en helintegrerad lösning mellan Visma Business och FreshX, vilken passar för dig som levererar till restauranger och använder våra lösningar för dryckesbranschen.

Smidigare orderhantering med integration mellan Visma Business och freshX

FreshX från Qvanti är en portal för restauranger för digitala inköp, inventering och kalkylprogram.  Genom att använda freshX kan restauranger minska det manuella arbetet, undvika felbeställningar och skapa en enklare hantering av reklamationer.
För dig som levererar till restauranger möjliggör freshX plattform att  kunder enkelt kan handla från er via en smartphone-app. Då inköpen görs via freshX får du som leverantör in ordern elektroniskt, vilket minimerar missförstånd och felaktigheter.
Lägg till en integration mellan din Visma Business-lösning och freshX/Qvanti för att utnyttja systemen till fullo och skapa en enklare vardag. Integrationen tar bort manuellt administrativt arbete med att uppdatera produkter, priser och order i FreshX. Vi erbjuder integrationer mot freshX/Qvanti oavsett avtal.
freshX by Qvanti logo

Fördelar för dig som leverantör

Genom vår integration mellan Visma Business och freshX får du följande möjligheter:

Välja vilka restauranger som skall få handla via freshX.

Tillhandahålla freshX med produktinformation.

Tillhandahålla freshX med orderstatus.

Tillhandahålla freshX med kundunika priser.

Ta emot order direkt in i Visma Business för att slippa manuell orderläggning.

Kontakta oss om du vill veta mer

Vill du lägga till integration mellan din existerande Visma Business-lösning och freshX? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.