Guide: Vägen till ett nytt ERP

Ett nytt affärssystem kan skapa möjligheter för ditt företag att växa och nå era mål. Att byta affärssystem är oftast ett stort projekt som både tid, planering och eftertanke. Vägen till ett nytt ERP är en guide i tre delar för att ge dig råd i hela processen från start till mål.

Guide: Vägen till ett nytt ERP, del 2

Välj och upphandla ERP

Att välja rätt affärssystem handlar om att förstå era behov, utmaningar och mål för att kunna identifiera vilken lösning som är rätt för just er verksamhet. Den här guiden hjälper er genom varje steg i den processen. Vi ger er hjälp på vägen att välja en systemlösning som ger er verksamhet ny kraft och som också kan växa med er. 

Guide: Vägen till ett nytt ERP, del 3

Lyckas med ERP-bytet

När ni har bestämt er för att byta ERP, valt en ny lösning och en leverantör är det dags att sätta igång med implementationsprojektet. I den här guiden hittar ni värdefulla tips, råd och insikter som hjälper till att göra projektet mer tids- och kostnadseffektivt, och samtidigt bidrar till att ge er ett framgångsrikt systembyte.

Önskar du rådgivning kring affärssystem?

Vi hjälper gärna till med rådgivning kring affärssystem. Är du osäker på vilket typ av system som passar dig så kan vi hjälpa till att peka dig i rätt riktning eller boka in en fortsatt dialog kring våra systemerbjudanden.

Fyll i formuläret så kommer du inom kort bli kontaktad av Christoffer Lillevang, affärsutvecklare på WH Group för ett första kort samtal.


Om WH Group

WH Group hjälper företag frigöra resurser och skapa möjligheter att driva verksamheten snabbare framåt med smarta systemlösningar. Vi arbetar med företag inom olika branscher för att avlasta medarbetarna och frigöra tid till andra viktigare uppgifter med hjälp av affärssystemen Visma Business och Visma.net samt systemstöd för Business Intelligence.