Välkomna till WH Group – Östgöta Rom

Välkomna till WH Group – Östgöta Rom
juni 15, 2022 WH Group
Barrels

Östgöta Rom väljer WH Groups lösning för dryckesbranschen

Ett varmt välkommen till Östgöta Rom, ny kund hos oss på WH Group.

Östgöta Rom är ett nystartat företag i Östgötska Vikingstad i Linköpingstrakten som började som ett hobbyprojekt. Grundarnas intresse för produkter relaterade till socker startade med öl, surdegsbröd och praliner. Nu har de tagit  teget vidare till starkare drycker producerade av socker.

 

Östgöta Rom

Östgöta Rom skapar unika romsmaker med råvaror från andra sidan jorden, samt inspiration och intryck ifrån den Östgötska myllan. De första produkterna lanseras inom kort.

Med hjälp av Liquid Logistics paketlösning för system, lager och distribution kommer Östgöta Rom kunna erbjuda sina produkter både till restauranger och Systembolaget.  Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans och tackar för att valet föll på oss som partner.

 

Lager och distribution för vinimportörer

Driver du också en vinimport och behöver hjälp med lager och distribution? Vi vill gärna hjälpa dig också. Vi på WH Group erbjuder affärssystem, tjänster, lager och distribution för importörer och producenter av alkoholhaltig dryck. Våra paketlösningar passar företag av alla storlekar.