Annis Mathallen A/S – ny kund hos WH Group

Annis Mathallen A/S – ny kund hos WH Group
juli 13, 2021 WH Group
Vinglas

Annis Mathallen A/S väljer vår lösning för dryckesbranschen

Annis Mathallen AS som är ett familjeföretag med slaktare, 3 butiker och restauranger. Nu startar de import av viner till deras egna restauranger, andra restauranger och Norska Vinmonopolet.

Sommaren 2019 utsågs de till vinnare i ”Bästa restaurang längs vägen” eller rättare sagt ”Beste spisested langs veien” av tidningen Motor. Du kan läsa mer på deras hemsida där de även har en ”nettbutikk” för charkvaror.

Vi är glada att valet föll på vår lösning för dryckesbranschen och tackar för förtroendet.

Vi på WH Group erbjuder branschanpassade affärssystem samt lager och distribution för företag i alkoholdryckesbranschen i både Sverige och Norge. Med vår hjälp kan våra kunder expandera sin verksamhet och erbjuda sina produkter genom både Systembolaget i Sverige och Vinmonopolet i Norge. Vill du veta mer om våra tjänster för den Norska marknaden? Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer.

 

Lager och distribution för dryckesbranschen

Behöver du en lösning för lager och distribution av öl, sprit eller vin? Vi vill gärna hjälpa dig också.  Vi på WH Group erbjuder affärssystem, tjänster, lager och distribution för importörer och producenter av alkoholhaltig dryck. Våra paketlösningar passar företag av alla storlekar.