Uppgradering och nyheter i Qlik Sense

Uppgradering och nyheter i Qlik Sense
oktober 2, 2020 WH Group
Uppgradering av Qlik Sense

Uppgradering och nyheter i Qlik Sense

Qlik Sense är ett kraftfullt analysverktyg som är ett starkt komplement till våra affärssystem baserade på Visma Business och Visma.Net. Med våra lösningar baserade på Qlik Sense får du centralt styrd rapportering och analys, anpassat efter din verksamhet och data. I dagsläget ebjuder vi flera analysverktyg baserade på Qlik Sense.

Nu finns en uppgraderad version av Qlik Sense tillgänglig för våra kunder. Här är ett urval av nyheter som finns tillgängliga redan nu eller kommer till våra kunder under hösten.

Nya funktioner för tabeller

När du hovrar med muspekaren över en rad i en tabell så det markeras raden nu med färg. Nu är det också möjligt att flytta på kolumner i tabeller och anpassa den som du vill.

Förbättrade visualiseringar

Nu har Qlik Sense stöd för nya typer av visualiseringar som ger bättre möjligheter att presentera data.

Uppdaterad bokmärkeshantering

Qlik Sense har ett nytt sätt att hantera bokmärken. Bokmärket kommer nu även ihåg layoutförändringar du gjort i din analys. Det går även att skapa personliga bokmärken och dela dem med andra användare, så länge som de har behörighet till samma data och applikation. Vill du ser hur man skapar bokmärken kan du se en demo här:

 

 

 

Skapa presentationer i fliken Berättelser/Storytelling

Nu kan du skapa presentationer som hämtar data dynamisk . Gå in under fliken Berättelser/Storytellling och skapa informativa presentationer att visa kollegor och samarbetspartners.

Här kann du läsa mer om Qlik Sense och våra analysverktyg.