Tre frågor du borde ställa dig om ditt affärssystem

Tre frågor du borde ställa dig när du väljer affärssystem
maj 18, 2021 WH Group

Tre frågor när du väljer affärssystem

Bromsar ditt affärssystem verksamhetsutvecklingen på företaget? Då är det faktiskt något som är fel. I videon delar WH Groups VD Tomas Holm med sig av vad som är viktigt att tänka på när det gäller affärssystem. Här är tre frågor borde du ställa dig när du ska välja affärssystem:

Stödjer affärssystemet din verksamhet?

Ett rätt anpassat affärssystem ska stödja verksamheten så du kan förverkliga dina strategier och nå dina affärsmål. Räcker systemet till när din verksamhet växer? Välj ett affärssystem som är anpassat för dina behov och kan utvecklas över tid.

Klarar affärssystemet av förändring?

Vi lever i en föränderlig värld där behoven hela tiden ändras. Därför är det viktigt att ha ett system som klarar av just förändring. Välj ett system som är effektivt, lätt att integrera med andra system och inte minst – ett system som är flexibelt.

Vem tar beslut om vilket affärssystem ni väljer?

Fundera över vilka som är med och tar beslut om ert systemstöd. För att systemen ska kunna stödja verksamhetens tillväxt är det viktigt att få med affärsutvecklarens insikter och det kommersiella perspektivet.

 

Behöver du hjälp med ditt systemstöd?

På WH Group har vi valt att arbeta med Vismas affärssystem som är både kraftfulla, flexibla och möjliggör kreativa lösningar som klarar förändring. Funderar du över ditt systemstöd? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig och hjälper dig vidare.

    Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på dataskydd@whgroup.se. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter enligt WH Groups integritetspolicy.