Visma Traineeprogram till WH Group

Visma Traineeprogram till WH Group
WH Group

Visma Traineeprogram till WH Group

Traineeprogrammet är framtaget tillsammans med Visma Software för att kunna ge nyexaminerade och nyblivna konsulter en så bra start på karriären som Affärskonsult som möjligt.

Traineeperioden innebär en mix av teori och praktik som ger dig en möjlighet att snabbt utvecklas i din roll och få en kick-start i din nya karriär. Du kommer snabbt bli en i gänget av engagerade och seniora kollegor. Det här gör vi i syfte att stötta och växa tillsammans med Visma och på vår spännande tillväxtresa.

TRAINEEPROGRAMMET

Utbildningen startar i början av september och sträcker sig över hela hösten. Under sammanlagt 20 dagar på plats hos Visma kommer du erhålla utbildning såväl som erfarenhet i vad rollen som konsult innebär. Programmet innehåller utbildning i Visma.net ERP såsom Financials, Logistics & System Setup samt projektledning, presentationsteknik, integration och support. Utöver detta tillkommer eget arbete med förberedande kurser och hemuppgifter. Programmet avslutas med ett examensarbete.

VEM ÄR DU?

Du får energi av att arbeta i grupp med människor, med olika erfarenhet, för att hitta de lösningar som är mest lämpade för kunden. Det är lätt för dig att sätta dig in i andra människors situation och visa hänsyn. Du hanterar parallella aktiviteter på ett konstruktivt och positivt sätt. Dessutom är du ansvarsfull, har ett driv och möter uppsatta mål.

Start på programmet är planerad till i början av september 2019 i Oslo

  •  Högskoleexamen inom Ekonomi/Finans och/eller Logistik
  •  Har du något års praktisk arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning eller motsvarande är det meriterande.

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

  • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
  • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
  • Centralt läge
  • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
  • Marknadsmässiga löner
  • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan på jobb@whgroup.se

Tillträde i början av september 2019. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Jessica Jewrém Mail: Jessica Jewrém Mobil: +46 70-735 57 40