Redovisningskonsult till WH Group

Redovisningskonsult till WH Group
WH Group

 

WH Group erbjuder marknadsledande system- och tjänstelösningar för främst importörer av vin- och sprit. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. WH Group består utav bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics och Incendo och våra 30 medarbetare arbetar självklart över gränserna.

Kombinationen av ett branschanpassat affärssystem, modern IT-teknik och vår erfarenhet och kompetens inom ekonomi och informationshantering gör att vi bildar en mycket stark informations- och logistikkedja med högt ställda kvalitetskrav.


WH Group är specialister på de förutsättningar och regler som gäller för företag inom vin- och spritbranschen och erbjuder helhetslösningar åt sina kunder. För att möta vår tillväxt söker vi nu ytterligare en duktig redovisningsekonom till vårt team på fem ekonomer som hanterar våra kunders hela redovisning och ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande bokföring
 • Månads- och årsbokslut
 • Skatter och deklarationer
 • In- och utbetalningar
 • Delta i utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner
 • Löpande avstämningar
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Lönehantering

Kvalifikationer

 • Kunskap och erfarenhet från samtliga delar av ett företags redovisning
 • Utbildning inom redovisning från exempelvis högskola eller KY-utbildning
 • Några års erfarenhet från redovisningsarbete, gärna från mindre bolag eller som konsult
 • Kunskaper inom Visma Business är meriterande men inget krav. Du har sannolikt arbetat i flera olika redovisningssystem och har mycket goda kunskaper i Excel och Word.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

I rollen som redovisningskonsult förväntas du arbeta mycket brett, med samtliga delar av ett företags ekonomi hos både medelstora och mindre bolag. Detta ställer krav på att snabbt kunna skifta perspektiv, strukturera och planera arbetet och på att prioritera sin tid. Du arbetar noggrant och strukturerat och har kapacitet att klara perioder med hög arbetsbelastning.

Att arbeta på uppdrag ute hos kund är ett inslag i rollen, varför det är viktigt att man trivs med detta och är socialt utåtriktad, prestigelös och kommunikativ. Att vara service minded är en nödvändighet. För att passa denna roll behöver du vara framåt och trivas med förändring och förbättring.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du brinner för att skapa värde och kvalitet för våra kunder.

Vi erbjuder
WH Group är ledande i sin bransch och här får du stora möjligheter att påverka genom dina erfarenheter och kunskaper inom redovisningsarbete. Dina idéer uppskattas och här finns mycket goda möjligheter att utvecklas. Kulturen är familjär och prestigelös, här har man kul samtidigt som man tillsammans utvecklar verksamheten. Westerling & Holm satsar på sina anställda!

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Holländargatan i centrala Stockholm.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila vår ekonomichef joachim.ekstrom@whgroup.se eller HR-chef suzanne.elvefors@whgroup.se

Vi ser fram emot att få din ansökan via jobb@whgroup.se så snart som möjligt, dock senast den 15 december, då vi gör löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!