Projektledare till WH Group Stockholm

Projektledare till WH Group Stockholm
WH Group

Projektledare

Är du en stark ledare och har intresse av att driva affärssystemsprojekt? Du utvecklar kundrelationer såväl som projektteam bland annat genom din lyhördhet och din utvecklade förmåga att kommunicera. WH Group är inne i en expansiv fas och söker fler engagerade kollegor!

Har du god erfarenhet av att driva affärssystemprojekt, är trygg i dina kunskaper inom budget och uppföljning samt har god kunskap inom en etablerad projektmetodik, då vill vi gärna se dig i vårt team!

DIN VARDAG

Du kommer tillsammans med kund arbeta fram en målbild för projekt, leda ditt team, säkerställa att projektet når överenskomna ramar såsom tid, kostnad och kvalitet. Du motiveras av en varierande vardag med flera olika kontaktytor internt såväl som externt. Du arbetar nära ditt interna projektteam bestående av bland annat utvecklare, andra konsulter samt interagerar med kundens projektledare och IT ansvariga med flera.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att utveckla tids- och projektplaner.
 • Rapporterar ekonomisk uppföljning.
 • Resurshantering såsom planera, allokera, prioritera och coacha projektteamet.
 • Ansvara för att skapa och följa upp leverans- och årliga kundplaner.
 • Demonstrera lösningar och utbilda kunder i lösningar.

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren projektledare och har fallenhet för att snabbt sätta dig in i hur en organisation fungerar samt har rutiner för planering och riskhantering. Du gillar människor och är aktiv i din roll att utveckla affärsrelationer. Med fördel har du grundläggande kunskap inom redovisning samt erfarenhet inom logistik.

Du samverkar med arkitekter såväl som logistikchefer för att skapa framdrift. Du förstår IT teknisk infrastruktur på en generell nivå. Du är ansvarsfull, har ett driv och möter uppsatta mål. Du kan vara civilingenjör, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet.

OM WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag ett 30-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Idag är vi ca 20 konsulter och utvecklare i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund.

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

 •  En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
 • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
 • Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan på jobb@whgroup.se
Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Jessica Jewrém Mail: Jessica Jewrém  Mobil: +46 70-735 57 40