Logistiklösningar för Norges dryckesimportörer

Logistiklösningar för Norges dryckesimportörer
maj 5, 2019 WH Group

Lager och logistik för importörer av alkoholhaltiga drycker i Norge

Vi hjälper dig som säljer och importerar öl, vin och sprit med lösningar för lager, logistik och administration. Vårt affärssystem är anpassad efter branschens regelverk vilket så vi kan förse dig med en kostnadseffektiv speciallösning. Vi gör jobbet så att du kan fokusera på det som är viktigast för din verksamhet, att ta fram bra viner, öl och spritsorter, besöka producenter och sköta försäljningen. Oavsett om du är nystartad eller om verksamheten rullar på så är du välkommen att kontakta oss.

Det finns inga volymkrav för att bli kund, utan du är välkommen oavsett vilka volymer du har. De paketlösningar vi har att erbjuda kan din verksamhet växa inom och företaget blir aldrig för stort för våra paketlösningar. Vi är etablerade sedan många år i Sverige vilket underlättar för dig som vill expandera och sälja mot Systembolaget i Sverige.

Liquid Logistics i Norge erbjuder dig:

  • Smaking – ett etablerat tillfälle för Norges Vin & Spritimportör att visa upp utvalda produkter för press och Vinmonopolet. Alla våra kunder i Norge med Altus som lagerpartner inbjuds att delta.
  • Registrering av EPD- nummer, Trade Solution. En registrering som du som ny importör behöver ha vid försäljning till grossist.
  • Månadsrapport för säravgifter – där vi tar fram specificerat vad som har sålts som ett underlag för alkoholavgift, grundavgift och miljöavigt.
  • Paketlösning för EDI kommunikation, lager, distribution och administration.
  • Infrakt genom vår lagerpartner Altus.
  • BI-portal för information om lagersaldo, transaktioner.

Kontakta oss; Liquid Logistics +46 8 410 606 36

More information about Liquid Logistics in Norway in English.