Lavendla väljer Visma.net och WH Group

Lavendla väljer Visma.net och WH Group
maj 24, 2022 WH Group
Välkommen Lavendla

Lavendla och WH Group startar nytt samarbete

Ett varmt välkommen till vår nya kund Lavendla. Vi är glada för förtroendet och tackar för att valet föll på oss som systempartner för Visma.net.

Lavendla är en begravnings- och juridikbyrå med verksamhet i hela Sverige. Företaget grundades 2014 med viljan att göra det svåra lättare kring begravningar och familjejuridik. Lavendlas rådgivare hjälper till med allt det praktiska runt begravningar samt erbjuder juridisk hjälp i allt från familje- till fastighetsrätt.

”Vi fick ett väldigt proffsigt intryck av WH Groups team i det första mötet. Och vi fick ett engagerat intryck, att WH Group var intresserade av vad vi ville uppnå och få ut av själva integrationerna. Det kändes proffsigt både kompetensmässigt och på en personlig nivå.”, säger Lavendlas Vd och grundare Jakob Nordström.

Vi ser fram mot en spännande resa tillsammans!

Visma.net – molnsystem för den nordiska marknaden

Lavendla väljer att arbeta med affärssystemet Visma.net, ett komplett molnbaserat affärssystem utvecklat för den nordiska marknaden. Affärssystemet är utformat för stora och medelstora bolag som vill jobba enhetligt och integrerat i ett system som främjar automatisering av verksamhetens ekonomiska och administrativa processer. Vi på WH Group är Certifierad Partner för  Visma.net.