Marknadsansvarig till WH Group

Marknadsansvarig till WH Group
WH Group

Ser du det som intressant att utveckla och driva marknadsfunktionen på WH Group? I rollen som marknadsansvarig arbetar du med kommunikation och digitala medier på ett strategiskt- och operativt plan och blir framgångsrik genom din kreativa kompetens och förmåga som digital kommunikatör.

Du har fallenhet för att skapa engagerande innehåll på webb och i sociala mediekanaler. Motiveras gör du av att se framdrift i planerade aktiviteter samt följa upp resultatet mot de höga målsättningar som sätts upp för att etablera nya kundrelatationer men även utveckla de långsiktiga relationer WH Group har med befintliga kunder. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar. Företaget växer och vi söker fler engagerade kollegor! 

 

DIN VARDAG

Ditt arbete utgår ifrån kontoret i Stockholm. Du ansvarar för att driva marknadsstrategiarbetet för WH Group. Vidare kommer du, som redaktör, skapa och publicera anpassade texter för olika kanaler samt samordna, planera och följa upp olika sälj- och marknadsföringsaktiviteter och proaktivt utveckla ett digitalt tänk i företagets kommunikationsarbete. Du har förmåga att arbeta självständigt, och från tid till annan, tillsammans med kollegor och partners.

Några exempel på arbetsuppgifter:

 •  Driva marknads- och kommunikationsstrategiarbetet
 •  Operativt planera och genomföra säljkampanjer för att skapa leads
 •  Kontaktperson mot byråer och andra externa partners
 •  Hantera och utveckla produktblad, offertmallar
 •  Driva arbetet med att utveckla Inbound Marketing

 

VEM ÄR DU?

Du är trygg i att arbeta med olika kommunikationskanaler och besitter en förmåga att skapa engagerande och övertygande budskap. Du finner det stimulerande att självständigt skapa text och bild samt paketera budskapen efter mottagaren, med tillhörande webbanalys för att se resultat.

Du har kunskap inom Content management, B2B marknadsföring och att arbeta i webbpubliceringsverktyg såsom WordPress. Som person är du självgående och har säljdriv samt du tar ansvar för att slutföra dina uppdrag. Den utbildning du har kan vara inom marknadsföring och kommunikationsområdet. Det blir lättare att lyckas i rollen om du har en bred erfarenhet från sälj- och marknadsarbete tex från ett mindre företag eller byrå, och vi ser det som meriterande med erfarenhet inom projektledning.

 

OM WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningarna består av verksamhetsanpassningar av affärssystemen Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag ett 40-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund.

 

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

 • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
 • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
 • Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård

 

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Jessica Jewrém Mobil: +46 70 735 57 40