Applikationskonsult till WH Group

Applikationskonsult till WH Group
september 6, 2021 WH Group
Applikationskonsult

Applikationskonsult Visma Business, Visma.net till WH Group

Får du energi av att få till det utvecklande samspelet mellan teknik och människa? I rollen som affärssystemskonsult kommer du arbeta i ett sammansvetsat team för att skapa hög kundnöjdhet. Du utvecklar kundrelationer genom god förståelse för verksamheter och innovativa tekniska lösningar.

På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar, företaget växer och vi söker fler engagerade kollegor! Har du erfarenhet av logistik, med kunskap inom affärssystem såsom Visma Business, Visma.net vill vi gärna prata mer med dig om en möjlighet på WH Group! Som person är du ansvarsfull och framåtlutad i ditt angreppssätt och arbetar gärna tillsammans med kollegor såväl som kunder och partners.

Din vardag

Med Göteborg som bas kommer du tillsammans med kollegor och kunder arbeta med att implementera, förvalta och vidareutveckla kunders system och arbetssätt. Du arbetar tätt ihop med utvecklingsavdelningen för att bygga integrationer och skapa innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att supportera och anpassa systemen efter kundens verksamhet och behov.

Några exempel på arbetsuppgifter:

 • Driver implementation, utveckling, driftsättning samt supporterar kundanpassade lösningar.
 • Leder workshops.
 • Verkar som stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar.
 • Identifierar och driver nya affärsförslag efter kundens behov.
 • Demonstrerar lösningar och utbildar kunder i lösningar.

Vem är du?

Du arbetar som konsult sedan flera år med ett större affärssystem och har gedigna kunskaper inom ERP och gärna Visma Business eller Visma.net.

Du tar dig an din uppgift flödesorienterat och strukturerat och kan på så sätt hantera flera händelser parallellt och vid behov omprioritera. Du tycker om människor och arbetar gärna i grupp för att hitta de lösningar som är mest lämpade för kunden. Du tar ansvar, driver på och kommer i mål med dina uppdrag. Du kanske är ingenjör eller har motsvarade arbetslivserfarenhet. Har du även med dig kunskap inom SQL är det meriterande. Vi är även öppna för att erbjuda roller inom vår supportorganisation.

Om WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Revent Consulting och är idag ett 40-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Idag är vi ca 15 konsulter och utvecklare i en skön mix av personligheter. Vi sitter på våra kontor centralt i Göteborg resp. Stockholm, men är ofta även på plats hos kund.

Några av de förmåner vi erbjuder

 • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
 • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
 • Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse.

Så här rekryterar vi

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. De kandidater som matchar rollen bäst blir kallade till en kompetensbaserad intervju hos oss. Beroende på så mycket i dessa tider, men vi vill under processens gång att kandidaten träffar några kollegor. Vi tar bakgrundskontroll och referenser på varje slutkandidat.

 Du är välkommen att ställa frågor till jessica.jewrem@whgroup.se