Redovisningskonsult till WH Group

Redovisningskonsult till WH Group
januari 1, 2024 WH Group

Redovisningskonsult till WH Group

Är du en erfaren redovisningskonsult som vill testa en ny bransch och ha tryggheten i att vara anställd? Fler kunder väljer oss som partner och vi vill nu stärka upp med fler engagerade kollegor! Du kommer arbeta brett med dina kunders ekonomi och utvecklar företagen genom god verksamhetsförståelse. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar.

Har du gedigen bakgrund som konsult inom redovisning, är bekväm i ett större affärssystem? Då vill vi gärna ha dig med på vår spännande tillväxtresa! Som person är du driven och noggrann. Du agerar självständigt och med lyhördhet för verksamhetens behov.

Din vardag

Du kommer arbeta med kunder, i både mindre och medelstora bolag, som konsult med rådgivning inom ekonomi och redovisningstjänster efter kundens behov. Ofta har du nära samarbete med såväl ägare som VD för att stötta organisationen med stöd vid till exempel revision, kontakt med myndigheter.

Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Hantera den löpande bokföringen, månadsbokslut och årsbokslut
  • Genomföra in- och utbetalningar samt lönehantering
  • Löpande ha avstämningar med kund
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra

Vem är du?

Du är en erfaren redovisningsekonom eller business controller och har förmåga att snabbt sätta dig in i hur företaget fungerar. Du motiveras av en varierande vardag med flera olika kontaktytor internt såväl som externt. Som person är du utåtriktad, prestigelös och sätter kunden i fokus.

För att lyckas i rollen är det positivt om du har förmågan att snabbt skifta perspektiv samt hantera flera aktiviteter parallellt. Ansvarstagande och att du har förmågan att periodvis hantera hög arbetsbelastning är två framgångsfaktorer för rollen. Du har erfarenhet från redovisningsarbete och har arbetat som konsult.

Du kan vara redovisningsekonom, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet.

Om WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Våra lösningar är baserade på affärssystemet Visma Business och Visma.net, i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling& Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag ett 40-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Vårt ekonomi- och redovisningsteam består av fem konsulter i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta på plats hos kund.

Några av de fördelar vi erbjuder

  • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
  • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
  • Centralt läge
  • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
  • Marknadsmässiga löner
  • Friskvård

 

Ansökan

* Ansökningarna är just nu pausade under sommaren. Återkom gärna under hösten 2024!*