Applikationskonsult affärssystem

Applikationskonsult affärssystem
december 21, 2020 WH Group
Applikationskonsult

Applikationskonsult till WH Group

Vill du ta nästa steg i en varierande och utvecklande roll i ett företag som satsar? I rollen som Senior Applikationskonsult kommer du arbeta nära kunden för att leverera systemlösningar som bygger på en skalbar molnlösning. Som person drivs du av att utveckla kundrelationer genom god förståelse för verksamhet och de systemlösningar vi levererar.

På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar. Du är bekväm ERP-system såsom Visma.net, har kundfokus. Du har förmåga att driva dina uppdrag självständigt och löpande samverka med kund, såväl som teammedlemmar för att gå i mål.

Din vardag

Med Stockholm som bas kommer du tillsammans med kollegor och kunder arbeta med att implementera, förvalta och vidareutveckla kunders system och arbetssätt. Du arbetar tätt ihop med utvecklingsavdelningen och kommersiellt ansvarig för att skapa innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att implementera, driftsätta och anpassa systemen efter kundens verksamhet och behov.

Uppgifter som faller inom rollen:

 • – Leda implementation, utveckling driftsättning samt supporterar kundanpassade lösningar
 • – Leda workshops
 • – Verka som stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar
 • – Identifiera och driva nya affärsförslag efter kundens behov
 • – Demonstrera och utbilda kunder i innovativa lösningar.

Vem är du?

Du är trygg i dina kunskaper inom redovisning och har erfarenhet av ett större affärssystem. Du har gärna även erfarenhet som konsult.

Du planerar ditt arbete på ett sätt så att du kan hantera flera aktiviteter parallellt. Du gillar människor och arbetar med såväl interna som externa intressenter för att hitta de lösningar som är mest lämpade för kunden. Du har ett driv, är ansvarsfull och möter uppsatta mål. Du kanske är redovisningsekonom, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet. Har du även med dig kunskap inom logistik är det meriterande.

Om WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics och Incendo Consulting och är idag ett 40-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Idag är vi ca 15 konsulter och utvecklare, i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund

Några av de förmåner vi erbjuder

 • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
 • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
 • Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att höra från dig!

Så här rekryterar vi

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. De kandidater som matchar rollen bäst blir kallade till en kompetensbaserad intervju hos oss. Beroende på så mycket i dessa tider, men vi vill under processens gång att kandidaten träffar några kollegor. Vi tar bakgrundskontroll och referenser på slutkandidaten.

Du är välkommen att ställa frågor till jessica.jewrem@whgroup.se