Erfaren Applikationskonsult Visma.net / Visma Business

Erfaren Applikationskonsult Visma.net / Visma Business
WH Group

Vill du utvecklas i en varierande utmanade roll i ett företag som satsar? I rollen som Applikationskonsult kommer du arbeta i ett sammansvetsat team för att förenkla kundernas vardag. Som person drivs du av att utveckla kundrelationer genom god förståelse för verksamhet och de systemlösningar vi levererar.

På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar. Företaget växer och vi söker fler engagerade kollegor! Besitter du lång erfarenhet av ett större affärssystem som Visma Business eller Visma.net, har kundfokus och förmåga att driva dina uppdrag självständigt samt löpande samverka med kund såväl som teammedlemmar för att gå i mål.

 

DIN VARDAG

Med Stockholm som bas kommer du tillsammans med kollegor och kunder arbeta med att implementera, förvalta och vidareutveckla kunders system och arbetssätt. Du arbetar tätt ihop med utvecklingsavdelningen för att bygga integrationer och skapa innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att implementera, driftsätta och anpassa systemen efter kundens verksamhet och behov.

Några exempel på arbetsuppgifter:

 • Driver implementation, utveckling, driftsättning samt supporterar kundanpassade lösningar.
 • Leder workshops.
 • Verkar som stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar.
 • Identifierar och driver nya affärsförslag efter kundens behov.
 • Demonstrerar lösningar och utbildar kunder i lösningar.

 

VEM ÄR DU?

Du är trygg i dina kunskaper inom redovisning och har stor erfarenhet av ett affärssystem som till exempel Visma Business eller Visma.net. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta som konsult.

Du planerar ditt arbete på ett sätt så att du kan hantera flera aktiviteter parallellt. Du gillar människor och arbetar med såväl interna som externa intressenter för att hitta de lösningar som är mest lämpade för kunden. Du har ett driv, är ansvarsfull och möter uppsatta mål. Du kanske är redovisningsekonom, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet. Har du även med dig kunskap inom logistik är det meriterande.

 

OM WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag 40 medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är även ofta på plats hos kund.

 

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

 • En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
 • En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
 • Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Jessica Jewrém Mobil: +46 70 735 57 40