Applikationskonsult i Logistik till WH Group Stockholm

Applikationskonsult i Logistik till WH Group Stockholm
WH Group

Applikationskonsult

Vill du utvecklas i en varierande utmanade roll i ett företag som satsar? I rollen som Applikationskonsult är du väl insatt i kundens verksamhet såväl som de systemlösningar vi erbjuder. Som person drivs av att utveckla kundrelationer genom god verksamhetsförståelse och genom att leverera innovativa systemlösningar. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar. Företaget växer och vi söker fler engagerade kollegor!

För att lyckas i rollen har du bland annat goda kunskaper inom lager och logistik samt är bekväm i ett större affärssystem såsom Visma Business. Du har kundfokus och har förmåga att driva dina uppdrag självständigt och samtidigt inkludera och samverka med kund såväl som teammedlemmar för att gå i mål.

DIN VARDAG

Oftast arbetar du med kunder som finns i Stockholmsområdet för att, tillsammans med kollegor och kunder, implementera, förvalta och vidareutveckla verksamhet och system. Till din hjälp i teamet har du bland annat skickliga utvecklare för att skapa integrationer och möjliggöra innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att implementera, driftsätta och anpassa lösningarna efter kundens behov

Du kommer bland annat arbeta med att:

 •  Driva implementation, utveckling, driftsättning samt supportera kundanpassade lösningar.
 •  Leda workshops.
 • Verka som stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar.
 • Identifiera och driva nya affärsförslag efter kundens behov.
 • Demonstrera lösningar och utbilda kunder i lösningar.

VEM ÄR DU?

Du har en god kunskap inom lager och logistik och har erfarenhet av att arbeta med ett större affärssystem. Du är flödesorienterad och har en gedigen verksamhetsförståelse.

Du tar dig an ditt arbete genom att planera och skapa flexibilitet i planen för att möjliggöra flera parallella aktiviteter. Du motiveras av att arbeta med andra för att hitta de lösningar som är den mest lämpade. Du tar ansvar och är lyhörd för att på ett säkert sätt nå uppsatta mål. Har du även med dig kunskap inom SQL är det meriterande.

OM WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar inom branscher såsom import och partihandel med alkoholhaltiga drycker, retail, e- handel, grossist, tredjepartslogistik, flytt och transport. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business och Visma.net i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics, Incendo Consulting och Treviga och är idag ett 30-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Idag är vi ca 20 konsulter och utvecklare i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund.

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

 •  En engagerad och kompetensdriven arbetsmiljö hos en arbetsgivare, där det är fart och fläkt och du fritt kan uttrycka din åsikt.
 •  En arbetsmiljö med kollegor som brinner för lärande, utmaningar och ständiga förbättringar.
 •  Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan på jobb@whgroup.se
Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Jessica Jewrém Mail: Jessica.Jewrem@whgroup.se Mobil: +46 70-735 57 40