Applikationskonsult till WH Group Stockholm

Applikationskonsult till WH Group Stockholm
WH Group

Applikationskonsult Ekonomi till WH Group

I rollen som Applikationskonsult kommer du arbeta i ett sammansvetsat team för att förenkla kundernas vardag. Du får energi av att driva uppdrag och utveckla kundrelationer genom god förståelse för verksamhet och de systemlösningar vi levererar. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar, företaget växer och vi söker fler engagerade kollegor!

Har du gedigen bakgrund inom redovisning, är bekväm i affärssystem såsom Visma Business, Visma.net vill vi gärna ha dig med på vår spännande tillväxtresa! Som person är du strukturerad och arbetar gärna självständigt såväl som i grupp, vad som krävs för att skapa mervärde för våra kunder.


DIN VARDAG

Med Stockholm som bas kommer du tillsammans med kollegor och kunder arbeta med att implementera, förvalta och vidareutveckla kunders system och arbetssätt. Du arbetar tätt ihop med utvecklingsavdelningen för att bygga integrationer och skapa innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att implementera, driftsätta och anpassa systemen efter kundens verksamhet och behov.

Exempel på uppgifter är:

  • Driver implementation, utveckling, driftsättning samt supporterar kundanpassade lösningar.
  • Leda workshops.
  •  Verka som stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar.
  • Identifiera och driva nya affärsförslag efter kundens behov.
  • Demonstrera lösningar och utbilda kunder i lösningar.

VEM ÄR DU?

Du är trygg i att arbeta med ett större affärssystem och har välgrundade kunskaper inom ekonomi. Du har gärna även erfarenhet inom logistik.

Du planerar ditt arbete på ett sätt så att du kan hantera flera parallella strömmar och vid behov omprioritera. Du gillar människor och arbetar med såväl interna som externa intressenter för att hitta de lösningar som är mest lämpade för kunden. Du är ansvarsfull, har ett driv och möter uppsatta mål. Du kanske är redovisningsekonom, civilekonom eller har motsvarade arbetslivserfarenhet. Har du även med dig kunskap inom SQL och vill lära dig mer om elektroniskt fakturahanteringssystem är det meriterande.

OM WH Group

WH Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar. Kunderna är verksamma inom en rad olika branscher men vi är extra stolta över den unika vertikal som erbjuds vin- och spritimportörer. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge. Utöver vin- och spritimport har vi lösningar för många andra branscher bl.a. Retail och E-handel, alla baserade på kund- eller branschanpassade modifieringar av Visma Business.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics och Incendo och är idag ett 30-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Idag är vi ca 20 konsulter och utvecklare i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund.

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

  • Centralt läge
  • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
  • Marknadsmässiga löner
  • Friskvård
  • 30 dagars semester

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan på jobb@whgroup.se. Tillträde i början av september 2019. . Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION
Jessica Jewrém  Mail:Jessica Jewrém  Mobil: +46 70-735 57 40

 

Vi vill uppmärksamma dig på att semesterperioden kommer påverka rekryteringsprocessen under några veckor. Det betyder att ansökningar som inkommer under perioden mellan den 22 juli till och med den 12 augusti kommer behandlas så snart som möjligt efter den 12 augusti.