Applikationskonsult Business Intelligence till WH Group Stockholm

Applikationskonsult Business Intelligence till WH Group Stockholm
WH Group

Applikationskonsult Business Intelligence till WH Group Stockholm 

Är du en uppfinningsrik och lösningsorienterad BI utvecklare? Därtill har en stark drivkraft att leda och stötta kunden att bättre förstå och agera utifrån befintlig data. På WH Group har vi en generös företagskultur med korta beslutsvägar, företaget växer och vi söker fler engagerade kollegor.
Brinner du för BI och vill ta nästa steg i din utveckling, har erfarenhet av Qlik Sense och Qlik Plattformen samt av ETL-flöden. Då kan detta vara en möjlighet för dig. Som person är du strukturerad och verkar för att analys och visualisering av data skapar mervärde för våra kunder.

DIN VARDAG

Med Stockholm som bas kommer du i tillsammans med kollegor och kunder, utveckla tjänster och systemstöd genom att tex strukturera nyckeltal. Du jobbar tätt ihop med utvecklingsavdelningen för att bygga integrationer och skapa innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att implementera, driftsätta och anpassa systemen efter kundens verksamhet och behov.

Exempel på uppgifter är:

 • Leda implementations- och utvecklingsarbetet utifrån kundens informationsbehov.
 • Agera stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar.
 • Initiera och driva nya affärsförslag till kund.
 • Planera tid- och leveranser av projekt.
 •  Demonstrera lösningar och utbilda kunder i innovativa lösningar inom Qlik plattformen.
 •  Leda workshops.

Teknologier vi använder är Qlik Sense, NPrinting, SQL, HTLM5, Python, Java-script

VEM ÄR DU?

Du har gedigen kunskap inom Business Intelligence och erfarenhet av datamodellering samt erfarenhet av Qlik Sense. Du har med fördel med dig kunskap inom affärssystem och finansiell rapportering.

Du tar dig an arbetet strukturerat och samverkar med såväl interna som externa intressenter för att skapa och presentera de lösningar som är mest lämpade för kunden. Du har ett eget driv, tar ansvar och leder ditt arbete framåt. Har du även med dig kunskap och vill lära dig mer inom webbutveckling är det meriterande.

OM W&H Group

W&H Group erbjuder skräddarsydda och verksamhetsanpassade system- och tjänstelösningar. Kunderna är verksamma inom en rad olika branscher men vi är extra stolta över den unika vertikal som erbjuds vin- och spritimportörer. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Kunderna finns i Sverige och Norge. Utöver vin- och spritimport har vi lösningar för många andra branscher bl.a. Retail och E-handel, alla baserade på kund- eller branschanpassade modifieringar av Visma Business.

WH Group grundades 2009 och består av bolagen Westerling & Holm, Liquid Logistics och Incendo och är idag ett 30-tal medarbetare. Kombinationen av gedigen verksamhetsförståelse och innovativa lösningar är vår styrka. Idag är vi ca 20 konsulter och utvecklare i en skön mix av personligheter. Vi sitter centralt på Holländargatan 20, men är ofta även på plats hos kund.

 

NÅGRA AV DE FÖRMÅNER VI ERBJUDER

 • Centralt läge
 • Generös Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring
 • Marknadsmässiga löner
 • Friskvård
 • 30 dagars semester.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan på jobb@whgroup.se. Tillträde enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION
Jessica Jewrém   Mobil: +46 70-735 57 40